De beste vakantiehuizen en villa service.

Aan de Costa Blanca Noord

Over casita property servicesMi casa es tu casa.

Wij beheren uw vakantiewoning alsof het ons eigen huis is en we zorgen ervoor dat u zich kunt aansluiten bij de verhuurorganisatie Casita Travel in Nederland, dé vakantiehuizenspecialist aan de Costa Blanca Noord.

Property services op locatieErika & Rene.

Gastvrijheid is ons op het lijf geschreven. Wij ontvangen, samen met ons betrokken team, alle gasten persoonlijk in uw vakantiehuis en wij zijn het aanspreekpunt gedurende hun verblijf.

Verhuurt u (een periode) niet? Ook dan zorgen we ervoor dat uw woning regelmatig door ons wordt geïnspecteerd en u en uw familie en/of vrienden een schoon huis zullen aantreffen bij aankomst.

Onze services & kwaliteiten.

Casa pinada

Verhuur vakantiehuizen

Al onze woningen worden professioneel verhuurd via Casita Travel, de Nederlandse verhuurspecialist aan de Costa Blanca, met uitstekende verhuurresultaten.

keys

Beheer vakantiehuizen

U als huiseigenaar kan rekenen op ons. Wij zijn uw vertrouwde Nederlandse partner op de bestemming.

over ons - kwaliteitsbewaking

Kwaliteitsbewaking

We beheren en verhuren woningen van huiseigenaren die net als wij begrijpen dat een vakantiehuis zorg en onderhoud behoeft. Samen zorgen we ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

over ons - advies en aanbevelingen

Advies en aanbevelingen

Met meer dan 13 jaar beheer- en verhuurervaring aan de Costa Blanca kunnen we u van advies voorzien op velerlei gebied en u in contact brengen met benodigde lokale specialisten

Ervaringen van onze gasten.