Wij verhuren uw vakantiehuis of villa.

Aan de Costa Blanca

Vakantiehuis & villa verhuur Wij ontzorgen.

Wij zorgen ervoor dat uw woning gepubliceerd wordt op de website van Casita Travel, dé Costa Blanca specialist. Al naar gelang uw wensen kunt u het bereik vergroten door gebruik te maken van aangesloten internationale websites en kanalen.

Presentatie online

Om een goede en eerlijke voorstelling van uw vakantiehuis te geven maken wij een professionele fotoreportage van uw woning, inclusief dronebeelden en eventueel video. Casita Travel maakt naast online, ook offline volop reclame voor de Costa Blanca in o.a. magazines en op beurzen.
Vehuur - presentatie online
pexels-andrea-piacquadio-826349

Ontzorgen & resultaten

Het gedreven marketing- en serviceteam van Casita Travel in Nederland neemt alle rompslomp rondom de verhuur van uw woning uit handen. U kunt inloggen in uw eigen eigenarenportaal en u ontvangt uw huurinkomsten automatisch. Wij informeren u graag hoe het werkt en wat u mag verwachten.

Contact

Het serviceteam van Casita Travel Nederland komt uw woning in Spanje persoonlijk bekijken om een zo goed mogelijk vakantiehuisadvies te kunnen geven aan potentiële klanten. Wij zijn uw primaire contactpersoon in Spanje, maar ons team in Apeldoorn vindt het ook prettig af toe contact met u te hebben om specifieke huuraanvragen met u te bespreken.
Casita Travel - Spanje - Costa Blanca - Moraira - Villa Mimosa 50

Ervaringen van onze gasten.

We komen graag met u in contact.

Ervaar de beste lokale service aan de Costa Blanca